Tuinonderhoud

Onderhoud laten uitvoeren door een specialist

Maak direct een afspraak bij Arnaldo’s Tuinen, bel 06-30030208

Aan een mooie tuin beleef je veel plezier. Helaas is dat niet altijd van lange duur. We zien immers regelmatig dat een prachtige tuin ooit goed werd bijgehouden, maar dat er op den duur de slop in raakt en de tuin verwaarloosd wordt. Dat is zonde. Zonde van de tuin, maar ook zonde van het plezier. In een goed onderhouden tuin kunt u namelijk heerlijk zitten en genieten van alles wat de tuin u te bieden heeft. Daarom kunnen we u het onderhouden van de tuin uit handen nemen.

 

Onderhoud aan alle soorten tuinen

Wij kunnen elke soort tuin voor u onderhouden. Of het nu gaat om een gigantisch landgoed, een kleine voortuin of iets daartussen: het vormt voor ons geen probleem.

We bespreken met u de mogelijkheden en stellen op basis van uw wensen een plan samen. Aan de hand hiervan kunnen we aangeven wat de kosten voor het onderhouden van uw tuin zullen worden.

Uiteraard heeft u zelf de keuze hoe vaak we langs komen om de tuin te onderhouden, en welke werkzaamheden we allemaal uitvoeren. Mocht u zelf niet toekomen aan het onderhouden van de tuin, maar wel zo nu en dan tijd hebben om het gras te maaien, dan passen we dat in het onderhoudsplan en nemen wij de rest van het onderhoud voor onze rekening.

 

Advies en tips

Bij Arnaldo’s Tuinen denken we graag met u mee. We houden immers van tuinen en vinden het belangrijk dat de tuinen er mooi bij staan. Uw tuin is immers ons visitekaartje. Mocht u dat op prijs stellen, dan geven we graag advies en tips over de inrichting van uw tuin. Wellicht kunnen we uw tuin met wat wijzigingen zo veranderen dat u wel weer zelf de tuin kunt onderhouden.

  • Eerlijk en transparant
  • Tuinen op maat
  • Uitstekende service
  • Specialist in aanleg en onderhoud
  • Wij denken graag met u mee

Waarom u het beste voor Arnaldo’s Tuinen kunt kiezen:

Aanleggen van allerlei soorten tuinen

Alle soorten (sier) bestratingen

Van ontwerp tot onderhoud

Uitstekende service en kwaliteit