Bestraten

Vakkundig sierbestrating laten aanleggen

Maak direct een afspraak bij Arnaldo’s Tuinen, bel 06-30030208

Bij het inrichten van een tuin denkt men vaak direct aan allerlei soorten beplanting die men in de tuin terug wil laten komen. Dat is logisch, want de bloemen en planten zijn vaak toch de eerste blikvanger in de tuin. Toch is het ook zeer belangrijk om het belang van mooie en goede bestrating niet te onderschatten. Bestrating kan de tuin zoveel mooier maken.

 

Elke tuin zijn eigen type bestrating

Elke tuin is anders. Het is zaak om de bestrating in een tuin goed af te stemmen op de stijl van de tuin. Een klassieke tuin wordt vaak bestraat met klassieke tegels. Dat hoeft echter niet altijd het geval te zijn; soms staat het juist erg leuk om dan voor wat meer ouderwets ogende bestrating te kiezen. In ieder geval is het belangrijk om niet zomaar voor een bepaalde soort bestrating te kiezen, maar daarbij altijd het hele plaatje te bekijken. Zo voorkomt u dat u later spijt krijgt van uw keuze.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen de bestrating van uw tuin voor onze rekening nemen. We adviseren u graag omtrent de keuze voor bepaalde tegels. We weten namelijk dat het moeilijk kan zijn om voor bepaalde tegels te kiezen en dat goed advies daarbij kan helpen.

Uiteraard houdt u zelf de touwtjes in handen en beslist u zelf welke bestrating het uiteindelijk wordt.

Ook denken we graag met u mee over het bestratingsplan van uw tuin. Het is belangrijk dat de tuin goed bereikbaar is en de routes door te tuin logisch en praktisch zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we wat goed werkt en daardoor kunnen we de bestrating in uw tuin perfectioneren. Uiteraard blijft hier ruimte voor uw persoonlijke eisen en wensen.

  • Eerlijk en transparant
  • Tuinen op maat
  • Uitstekende service
  • Specialist in aanleg en onderhoud
  • Wij denken graag met u mee

Waarom u het beste voor Arnaldo’s Tuinen kunt kiezen:

Aanleggen van allerlei soorten tuinen

Alle soorten (sier) bestratingen

Van ontwerp tot onderhoud

Uitstekende service en kwaliteit